Εκδήλωση στην παιδική βιβλιοθήκη του Τιμίου Σταυρού την Τετάρτη 25/1/2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας,

σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και πάλι οι παιδικές  βιβλιοθήκες της πόλεως μας. Ο λόγος για την παιδική Βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά (Χανίων 1 -Πολύκεντρο)   και την παιδική Βιβλιοθήκη της δικής μας περιοχής του Τιμίου Σταυρού (13ης Σεπτεμβρίου 10).

Η πρώτη εκδήλωση για τους μικρούς μας μαθητές –  αναγνώστες, στους προαναφερόμενους χώρους, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρες 18:00-20:00. Το θέμα της δράσης είναι οι ηθικές αξίες και πιο συγκεκριμένα η «Φιλία».  Οι δράσεις με θέμα τις  ηθικές αξίες ξεκίνησαν το Νοέμβριο με το «Σεβασμό» και συνεχίστηκαν το Δεκέμβριο με  την «Αγάπη». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης και της «Ομάδας Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού» γνωστή σε όλους ως «Παραμυθάδες».

Αξιοσημείωτες είναι  οι συμμετοχές από δύο ψυχολόγους της Πόλης μας της κυρίας Νέλλης Γεωργιάδου και της κυρίας  Χρύσας-Μαρίας Ταβανλή,  οι οποίες προσφέρθηκαν να πλαισιώνουν εθελοντικά τις δράσεις των ηθικών αξιών σε συνδυασμό με τις αφηγήσεις παραμυθιών  . Έτσι λοιπόν  την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα βρίσκονται μαζί μας και στις δύο παιδικές Βιβλιοθήκες παρουσιάζοντας  στα παιδιά με το δικό τους τρόπο την αξία της «Φιλίας». Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί.

Από τη διεύθυνση του σχολείου