ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!

Κάθε χρόνο είμαστε κοντά στα παιδιά του σχολείου, σε εσάς και στους δασκάλους. Η ετήσια συνδρομή είναι 10€ για ένα παιδί και 15€ για δύο παιδιά και άνω. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και χρησιμοποιούνται μόνο προς όφελος των παιδιών και του σχολείου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη χρονιά αγοράστηκαν τηλεοράσεις (ως οθόνες προβολής), βάσεις προτζέκτορα, επιτοίχιοι ανεμιστήρες, ηχεία, καλαθάκια, αντισηπτικά, κρεμοσάπουνα, μελάνια, κουρτίνες κ.α. ενώ καλύφθηκαν οικονομικά η λείανση του γηπέδου, η ευθυγράμμιση των μπασκετών,  η ασφάλιση των παραθύρων του κτιρίου, οι εργασίες επιχρίσματος και βαψίματος των ταβανιών καθώς και η αγορά και τοποθέτηση καινούργιων καλοριφέρ μετά την δημιουργία της 12ης αίθουσας κ.λ.π.

Τις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε σχετικό ενημερωτικό δελτίο. Σας παρακαλούμε να τακτοποιήσετε οικονομικά την υποχρέωσή σας απέναντι στο Σύλλογο γονέων. Με την καταβολή των χρημάτων παρακαλούμε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και την τάξη του παιδιού, για να σας δοθεί η αντίστοιχη απόδειξη. Επίσης μπορείτε να γράψετε το τηλέφωνο και την επαγγελματική σας ιδιότητα για να συνδράμετε, όσοι το επιθυμείτε,  στις διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου.

Να ενημερώσουμε τους νέους γονείς ότι ο σύλλογος έχει σελίδα στο facebook «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού & 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας» αλλά και ομάδα (μόνο για τους γονείς του σχολείου μας) όπου αναρτώνται ενημερώσεις και δράσεις του σχολείου και του συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου & 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας