Έλεγχοι προόδου – Πασχαλινό Bazaar

Αγαπητοί γονείς σας ανακοινώνουμε ότι :

α) Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στις 13.15 θα δοθούν οι βαθμοί του 2ου τριμήνου για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄. Σας παρακαλούμε να προσέλθετε για να τους παραλάβετε.  Την ίδια ημέρα για τις «μικρές» τάξεις

( Α΄ και Β΄ ) θα σας γίνει προφορική ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών σας. Οι βαθμοί θα δοθούν και η ενημέρωση θα γίνει από τους δασκάλους στην αίθουσα της κάθε τάξης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων και εκεί μπορείτε να τους συναντήσετε και να ενημερωθείτε για την παρουσία των παιδιών σας στο μάθημα τους. Όσοι  γονείς  δεν μπορούν να προσέλθουν στις 13.15 μπορούν να έρθουν στην ώρα του διαλείμματος  ( 09.40 – 10.00 ή 11.30 – 11.45 ή 12.25-12.35 ) τηρώντας όμως αυστηρά τις παραπάνω ώρες προσέλευσης. Σε αυτή την περίπτωση οι βαθμοί δεν θα δοθούν στην αίθουσα της κάθε τάξης αλλά στο διάδρομο έξω από  το γραφείο του συλλόγου διδασκόντων.

β) Την ίδια ημέρα Τετάρτη 22 Μαρτίου  από  τις 09.30 – 13.30  στον πρώτο όροφο  του κεντρικού κτιρίου του σχολείου μας θα λειτουργήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πασχαλινό Bazaar του σχολείου μας με χειροποίητες λαμπάδες που με πολλή αγάπη και μεράκι κατασκεύασαν δάσκαλοι και γονείς του σχολείου μας. Επίσης θα μπορείτε να προμηθευτείτε και ωραία λουλουδάκια για τον ανοιξιάτικο κήπο σας όπως επίσης και χειροποίητα κοσμήματα. Όλα τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του σχολείου μας.

Σας ευχόμαστε Καλή  Ανάσταση και το Φώς της Αναστάσεως να φωτίζει τη ζωή  όλων μας.

Από τη διεύθυνση του σχολείου