Πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο!!!

Την 1η θέση στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου  6Χ6 των Δημοτικών Σχολείων  του Δήμου Καβάλας κατέλαβε η ομάδα αγοριών του σχολείου μας αφού στον τελικό που έγινε την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 12.30 κέρδισε την ομάδα του 19ου Δημοτικού Σχολείου με σκορ 8 – 4.  Η ομάδα του σχολείου μας  ξεκίνησε πολύ νευρικά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με

2 – 0 και 3 – 1 στη συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοσή της και κέρδισε εύκολα με σκορ 8 – 4. Αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που  αγωνίστηκαν καθώς και στον προπονητή κ. Μάνο Τσακίρη. Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης  στους εκπαιδευτικούς , στους γονείς και στους μαθητές του σχολείου μας που ήρθαν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν  στην προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας .

Την ομάδα του σχολείου μας αποτελούσαν οι παρακάτω μαθητές – αθλητές: Κουκμάς Γεώργιος, Δεληγιαννίδης Σάββας, Αποστολίδης Αλέξανδρος, Ελευθερίου Διονύσης , Ιώβης Πέτρος, Συμεωνίδης Γεώργιος, Βασιλικός Γεώργιος, Παναγιωτίδης Παναγιώτης, Παπάζογλου Δημήτριος – Στέργιος, Σαραφούδης- Χατζηγεωργίου Ορέστης και  Καρυπίδης Ιωάννης.

Συγχαρητήρια και πάλι και πολλές ευχές στα παιδιά και για μελλοντικές επιτυχίες αθλητικές και όχι μόνο.

Από τη διεύθυνση του σχολείου